Hyppää sisältöön

Suomen teurastamoyrittäjät ry

Suomen teurastamoyrittäjät ry

Kirjoitettu 26.6.201826.6.2018

Verkkotietoisku:  Hygieeniset vaarat raa’an lihan käsittelyssä

esittäjältä SoulOnes Oy.In Yleinen.

Katso esitys

Tykkää tästä:

Tykkää Lataa...

Artikkelien selaus

Edellinen Edellinen artikkeli: Yrittäjän jaksamisen tukena, Hannu-Pekka Sinervä
  • ETUSIVU
  • LIITY JÄSENEKSI
  • AJANKOHTAISTA
  • HALLITUS
  • JÄSENYRITYKSET

Sivut

Create a website or blog at WordPress.com Teeman TheFour on tehnyt eLightUp.
  • Seuraa Seurataan
    • Suomen teurastamoyrittäjät ry
    • Already have a WordPress.com account? Log in now.
    • Suomen teurastamoyrittäjät ry
    • Mukauta
    • Seuraa Seurataan
    • Kirjaudu
    • Kirjaudu sisään
    • Kopioi lyhytlinkki
    • Ilmoita sisällöstä
    • View post in Reader
    • Hallitse tilauksia
    • Pienennä tämä palkki
%d bloggaajaa tykkää tästä: